Proef en ontmoet bij een diner

Kom met een groep of sluit u aan bij de andere proevers Dagelijks zit er ook iemand aan tafel, die met een inleiding of stelling het gesprek op gang brengt met de bedoeling de kunst op een andere manier te beleven. Dit in het kader van ‘Slow experience’. De mensen die aanschuiven zijn kunstenaar, verhalenverteller, filosoof, enz.
Hélène Reepmaker verzorgt de aankleding van de tafel en het bedienend personeel.

De maaltijden worden bereid en geserveerd door Nick Luken en zijn team van het Dagelijks Bestaan en kosten € 40,00.
Zij serveren één menu per avond.

Menu’s

…………………………………………………………………………
Dinsdag, 15 april 2014 | met Lian Jeurissen

Volgeboekt!

…………………………………………………………………………
Donderdag, 17 april 2014 | met Olga Schoonbergen

Volgeboekt!

…………………………………………………………………………
Vrijdag, 18 april 2014 | met justJust

Voorgerecht
Tarte tatin van geitenkaas en tomaat

Tussengerecht
Cappuccino van kip en citroen

Hoofdgerecht
Slow gegaard buikspek, stamppotje raapsteel, salsa verde en venkel

Nagerecht
Honingijs met gelei van sinaasappel

…………………………………………………………………………
Zaterdag, 19 april 2014 | met Michel de Bakker

Voorgerecht
Romige linzen op een bootje van bladerdeeg

Tussengerecht
Raapstelensoep

Hoofdgerecht
Driekleurenlasagne van groente

Nagerecht
Cannelloni van chocolade met mokka-ijs en kokosschuim

…………………………………………………………………………
Maandag, 21 april 2014

Volgeboekt!