Wolfram Reisiger

Wolfram Reisiger begeleidt verhalenverteller Mirjam Mare en zangeres Rina Rispens en speelt mee met Sans Retouche en Balfolk

De optredens zoeken bewust het experiment om het publiek en de uitvoerenden uit te dagen zich in geduld en nieuwsgierigheid te oefenen. Het onverwachte en onbekende stelt ons in staat open te staan voor het gezamenlijk beleven en ervaren. Door nabesprekingen proberen wij het ervaren tot uitdrukking te brengen.

Mirjam Mare is een meesterlijke verteller. Haar verhalen vertellen over de menselijke ziel, de psyche en over het bewustzijn in tijd en ruimte. Het samenspel van stem en muziek versterkt de hypnotische werking van de verhalen en raakt de luisteraar.

Zangeres Rina Rispens improviseert vrij en zingt bestaande liedjes die raken. Zij zingt vanuit haar hart en haar stem dringt recht in de ziel van de luisteraar, schept vertrouwen en laat het publiek zelf meezingen.

Balfolk Speciaal voor Slow Art in Motion brengt Doesjka Ligtvoet een dansmiddag. Dans en muziek ontstaat vanuit minuscule bewegingen en klanken.

Slow Art is een prachtig thema voor het muzikale trio Sans Retouche. Vanuit de klassieke pianomuziek gaan we geruisloos over op jazzimprovisaties en belanden in po√ętische Nederlandse liedjes om vervolgens weer in de klassieke klanken uit te komen.

www.wolframreisiger.nl